1. mai! KM terrengløp OG kick-off på stadion!

1. mai! KM terrengløp OG kick-off på stadion!

Publisert av post@gjovikfriidrett.no den 10.04.19.

Det er vår og utendørssesongen står for døra! Vi starter som vanlig på Moelven med et smell 1. mai og håper at vi blir største klubb på KM terrengløp i år også. I tillegg sesongåpner vi for små og store med trening på Gjøvik stadion kl 18.00! Vi gleder oss masse til en ny friidrettssesong sammen med dere og håper å se mange nye og gamle fjes :-)

Onsdag 1. mai er det altså nok en gang klart for KM terrengløp på Moelven. De siste årene har vi hatt flest deltakere av alle klubbene i Hedmark og Oppland og vi håper på mange denne gangen også. Arrangementet er åpent for alle ned til 6 år men det kåres ikke kretsmestere før i klasse 11 år. Klubben betaler startkontingenten, men dette gjelder KUN ved felles påmelding gjennom klubben. Dvs at du må sende en mail til post@gjovikfriidrett.no innen 28/4, med navn og fødselsdato. Her kan du lese mer om arrangementet: KM terrengløp Moelven 1. mai 

Husk friidrettslisens for deg som er 13 år og eldre, altså f. i 06 og tidligere. For å løpe banestevner MÅ man ha helårslisens, for andre arr kan man løse engangslisens. Mer info finner du her Friidrettslisens 2019

Vi kicker også i gang vårsesongen på Gjøvik stadion 1. mai og kl 18-19 har vi årets første utendørstrening for små og store! I tillegg til lek og moro, basistrening, kast og løp blir det også mulighet til å ta en kikk på klubbklær med tanke på at vi åpner opp "klesbutikken" relativt tidlig i mai. Vi oppfordrer derfor alle dere som har klubbklær til å ta de på denne dagen:-) Vi gleder oss til å se masse kjente fjes og håper på flere nye også så spre gjerne nyheten til barn og voksne.

Har du lyst til å bidra? Vi trenger alltid flere voksne så hvis du eller noen du kjenner kunne tenke deg å bidra så gi oss beskjed, enten på post@gjovikfriidrett.no eller huk tak i en av trenerne. Det er ikke så viktig at du kan masse om friidrett, det viktigste er at du liker å være sammen med barn og unge og at du har lyst til å bidra til et godt fritidstilbud for en haug med flotte unger!