Medlemskap

Medlemsavgiften settes av årsmøte. Årsmøtet 12.03.19 videreførte kontingenten til 400,- for enkeltmedlemskap/familiemedlemskap og 150,- for støttemedlemsskap.

For å delta på treninger og andre aktiviteter i Gjøvik friidrettsklubb må du være medlem av klubben, men det er selvfølgelig lov å prøve et par ganger for å se om friidrett passer deg.

HVORDAN BLIR JEG MEDLEM: Vi bruker medlemssystemet til Norges idrettsforbund; Klubbadmin/Minidrett. Hvis du ikke allerede har en Minidrettbruker så kan du lage en på Min idrett. Når du har logget deg på din eller ditt barns bruker søker du opp Gjøvik friidrettsklubb under fanen Medlemskap og ber om å bli medlem. Du kan også sende en epost til post@gjovikfriidrett.no eller ta kontakt på 93089506 så hjelper vi deg.

Noen ganger kan 400,- være for mye, eller det kan være andre grunner til at man ikke ønsker å stå i et register; la ikke det stoppe deg eller ditt barn fra å være med, ta kontakt på epost eller på telefon så løser vi det. 

Gjennom å bli medlem i klubben vår støtter du oss direkte gjennom kontingenten og indirekte gjennom at vi får støtte fra forbund og kommune basert på antall registrerte medlemmer og aktiviteten rundt disse. Vi oppfordrer derfor alle til å tegne familiemedlemskap gjennom å velge dette alt, det er til stor hjelp at både de som er aktive og de øvrige i familien blir registrerte som medlemmer i klubben. Husk å fylle ut info på alle familiemedlemmer hvis dette velges.
Du får igjen i form av rimelige klubbklær, klubben betaler stevneavgifter på banestevner og KM terreng og man får godene ved å være medlem i en klubb under Norges Idrettsforbund. Pr nå dekker også klubben utgifter til samlinger, større stevner som UM/NM osv for satsende utøvere i junioralder. Ta kontakt for mer info om dette.

Det er også viktig at du er registrert hos oss slik at vi kan gi deg og dine riktig info til en hver tid.

Hva koster det være med på friidrett: De første årene holder det lenge med et par joggesko og løse ledige klær. Etter hvert som man blir eldre og ønsker å trene mer for "alvor"/konkurrere mer i stevner og konkurranser vil man trenge et par piggsko og mer tekniske løpeklær. Vi har pr dd  ingen avtale med sportsbutikk men har en egen klubbkolleksjon som kan handles i en nettbutikk noen ganger pr år, i tillegg jobbes det med skoavtaler, både lokalt og med en  nettbutikk.

Medlemsavgiften i klubben er på 400,- for familiemedlemskap/enkeltutøvere og 150,- for støttemedlemmer. I tillegg må utøverne betale en friidrettslisens f.o.m. den sesongen de fyller 13 år for å kunne delta på banestevner. Denne lisensen dekker også evt engangslisenser i andre type løp og er i tillegg en god forsikring å ha med seg. Her kan du lese om den. https://www.friidrett.no/mosjon/lisens/ Fram til da dekkes han/hun av NIF`s barneforsikring. Vi har ingen andre treningsavgifter.