Treningstider og -grupper

SESONGEN 2019 HAR VI FÅTT MED OSS MANGE PÅ LAGET OG KAN DELE OPP I MINDRE GRUPPER.

TRENERNE  OG GRUPPENE ER:

6-8 ÅRINGENE:                Tomas Holmestad (47619180), Torun Skar, Nils Erik Storsveen, Ales Crnko, Håvard Furunes

For den yngste gruppa er det trening på onsdager fra 18-19. Vi trener løping, kast med ball, høydehopp, lengdehopp, stavsprang, stafett osv. og vi legger også inn basistrening. For oss er det viktig at alle barn skal få oppleve mestring og glede i løpet av økta! 

8-10 ÅRINGENE:              Trond Barthel (91108647), Hildegunn Barthel, Karianne Fjeldet

Vi trener på onsdager fra 18-19 men de som ønsker det vil også få et tilbud på mandager fra 18-19/19.30. For 8-åringene vil det være en flytende overgang mellom gruppene, slik at de som føler at de vil trene med denne eller den yngste gruppa får selvfølgelig lov til det. Vi trener løping, kast med ball, høydehopp, lengdehopp, stavsprang, stafett osv. og vi legger også inn basistrening. For oss er det viktig at alle barn skal få oppleve mestring og glede i løpet av økta!

 

10-11 år og oppover:       Leif Asbjørn Seegaard (47237069), Ragnhild Skarpen, Fie Skre, Aleks Tangen

Den eldste gruppa trener mandag og onsdag 18-19.30 og de som ønsker får satt opp program for egentrening utover dette. Noen 10-11-åringer ønsker å trene med denne gruppa, andre med den yngste, alt etter hva den enkelte syns er greit.  Vi trener løping i ulike distanser, litt kast- og hopp/spranggrener etter som hva utøverne ønsker og legger også inn basistrening. Det er viktig at alle skal få oppleve mestring og glede, uansett alder og nivå!
 

Holmenkollstafetten:       Leif Asbjørn Seegaard