Treninger pr 20.05.20

Treninger pr 20.05.20

Vi er i gang med treninger for 11-12åringene samt for 13 år og oppover. Vi har treninger med utgangspunkt i idrettens smittevernveileder, og man må melde seg på gjennom Spond i forkant av treningene. Les mer for info om tider og trenere eller ta kontakt på post@gjovikfriidrett.no for spørsmål:-)

Les mer
Samarbeid med Gjøvik idrettsmedisinske team

Samarbeid med Gjøvik idrettsmedisinske team

Vi har et samarbeid med Gjøvik idrettsmedisinske team, fordelene for dere som medlemmer vil være at det loves konsultasjon innen 24 timer for aktive medlemmer samt rabbaterte priser. Se avtalen som ligger vedlagt for detaljer rundt dette. Du vil også finne litt om forsikringsordninger og lisenser innen friidrett i artikkelen.

Les mer
Årsmøte 03.03.20 kl 19.30 på Gjøvik stadion

Årsmøte 03.03.20 kl 19.30 på Gjøvik stadion

Vi ønsker velkommen til årsmøte tirsdag 03.03.20 kl 19.30, det blir enkel servering. Innkalling: Tirsdag 03.03.20 kl 19.30 avholder vi årsmøte i Gjøvik friidrettsklubb på Gjøvik stadion. Saker må være sendt styret innen 14.02.20, sendes på post@gjovikfriidrett.no Saksliste og papirer legges ut her innen 04.03.20. Agenda: årsberetning, valg av styre, kontrollkomite og valgkomite, fastsetting av kontingent, godkjenning av regnskap, evt innkomne saker.

Les mer
Tour of Mjøsa nærmer seg!

Tour of Mjøsa nærmer seg!

Følg Tour of Mjøsa på hjemmesiden tourofmjosa.com, på facebook eller på Instagram! 16-18/8 går den første løpetouren rundt Mjøsa av stabelen og lørdag 17/8 kl 14.30 går løpet på Gjøvik. Meld deg på hele eller deler av touren:-)

Les mer
Snart sommerferie...

Snart sommerferie...

Det er snart sommerferie og det blir litt endringer i de vanlige treningene. Trening fram til sommeren: de to yngste gruppene (opp til 10-11 år) trener fram til 19/6, så er det ferie for de fram til 21/8. Den eldste gruppa har siste trening 26/6, de starter opp igjen 31/7. Det vil bli laget et eget opplegg for sommertreningen for de som ønsker dette på denne gruppa.

Les mer
VY Gjøvikbanen er ny sponsor!

VY Gjøvikbanen er ny sponsor!

Vi er så heldige å mange gode sponsorer som gjør at vi kan drive en god klubb for utøvere og foreldre og ny på laget er VY Gjøvikbanen. Vi takker for støtten og ser fram til samarbeidet med VY Gjøvikbanen de neste årene sammen med Syljuåsen, Swix, Eidsiva, Totenbanken og Gjøvik utleie

Les mer
SESONGSTART!

SESONGSTART!

Vi er så heldige og har med mange i trenergruppa i år, her kan du lese litt mer om hvem som er trenere og de ulike gruppene. Vi gleder oss stort til sesongstart onsdag 1.5 kl 18.00 på Gjøvik stadion!!

Les mer
1. mai! KM terrengløp OG kick-off på stadion!

1. mai! KM terrengløp OG kick-off på stadion!

Det er vår og utendørssesongen står for døra! Vi starter som vanlig på Moelven med et smell på 1. mai og håper jo at vi blir største klubb på KM terrengløp i år også. I tillegg sesongåpner vi for små og store med trening på Gjøvik stadion kl 18.00! Vi gleder oss masse til en ny friidrettssesong sammen med dere og håper å se mange nye og gamle fjes :-)

Les mer
Våre sponsorer, klikk på logo for mer info: